Breaking News
02 Δεκεμβρίου 2022

Η Γερμανία έκανε το καθήκον της, νίκησε 4-2 την Κόστα Ρίκα αλλά η νίκη της Ιαπωνίας επί της Ισπανίας την άφησε εκτός από την συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 


Η Γερμανία που ήθελε μόνο νίκη και παράλληλα επικράτηση της Ισπανίας επί της Ιαπωνίας, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 10′ άνοιξε το σκορ. Ο Κίμιχ έκανε την σέντρα και ο Μούλερ με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Τα ”πάντσερ” είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσαν στο 42′ να πετύχουν και δεύτερο γκολ αλλά το σουτ του Γκνάμπρι πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κόστα Ρίκα ισοφάρισε στο 58′ με τον Τεχέδα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Νόιερ και σκόραρε από κοντά. Οι Γερμανοί που είχαν πληροφορηθεί την ανατροπή της Ιαπωνίας που τους άφηνε εκτός, δέχθηκαν και δεύτερο γκολ και ενώ είχαν προηγηθεί δύο δικά τους δοκάρια με Μουσιάλα και Ρούντιγκερ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάμπελ, ο Βάργκας στο 70′ πέτυχε το 2-1 για την Κόστα Ρίκα.

Το… όνειρο δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Χάβερτζ ισοφάρισε για την Γερμανία τρία λεπτά αργότερα αλλά ο βαθμός της ισοπαλίας δεν έφτανε σε κανέναν από τους δύο. Το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά και η ομάδα του Φλικ έκανε το 3-2 στο 85′ με τον Χάβερτζ μετά από σέντρα του Γκνάμπρι ενώ στις καθυστερήσεις πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Φούλγκρουγκ.

Η νίκη της Ιαπωνίας, όμως, επί της Ισπανίας άφησε τα ”πάντσερ” στη τρίτη θέση και εκτός συνέχειας διοργάνωσης
naftemporiki.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 01/12

 

 

 

 

Έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στις στατικές φάσεις δόθηκε στην προπόνηση του ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics