Breaking News
21 Αυγούστου 2023

ΟΦΗ - Αρης 3-2: Ο Νέιρα στο 91' υπέγραψε το καλύτερο ματς της πρεμιέρας! 


Τρομερό παιχνίδι έγινε στην Κρήτη όπου ο ΟΦΗ έδειξε ότι είχε στα χέρια του τη νίκη όταν προηγήθηκε με τα γκολ των Ντίκο, Θοράρινσον αλλά ο Άρης αν και βρέθηκε στο καναβάτσο επέστρεψε με τα τέρματα των Μορόν, Φαμπιάνο, είχε και τα δοκάρια του Λούις Πάλμα αλλά στο τέλος έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι. Ο άνθρωπος που αποθεώθηκε κατά την είσοδό του στον αγωνιστικά χώρο, ο Νέιρα, έμελλε να κρίνει και το παιχνίδι καθώς το δικό του γκολ στις καθυστερήσεις έφερε το 3-2 και τη νίκη για τους Κρητικούς.

Έτσι έπαιξαν…
Ο Βάλντας Νταμπράουσκας επέλεξε εννιά παλιά πρόσωπα στο αρχικό σχήμα της ομάδας του επενδύοντας ουσιαστικά στη συνοχή τους. Στην αμυντική τριάδα αγωνίστηκαν οι Βούρος, Καρώ και Λαμπρόπουλος με τους Λάρσον, Θοράρινσον σε ρόλο full back, τους Γκαγέγκος-Μεγιάδο αμυντικούς χαφ, πίσω από τους δημιουργούς Γκαγέγκος, Μπάκιτς, Τοράλ και τον Ντίκο

Συγκριτικά με την 11αδα του δεύτερου αγώνα με τη Ντινάμο Κιέβου, ο Τόλης Τερζής προχώρησε σε μια αλλαγή καθώς επέλεξε τον Λούκας Ρουπ για παρτενέρ του Βλάντιμιρ Νταρίντα στη γραμμή των δημιουργικών εσωτερικών μέσω καθώς ο Ζαν Ζουλ διατηρήθηκε στον ρόλο του μοναδικού «κόφτη» στο 4-1-4-1 του Αρη. Η αμυντικά τετράδα δεν άλλαξε (Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι) ομοίως και η επιθετική τριάδα (Πάλμα, Μορόν, Κάρλσον).

Ο Ντίκο εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη του Άρη
Παρότι τα πρώτα δέκα λεπτά δεν εμπεριείχαν τη μεγάλη φάση, ο αγώνας είχε καλό ρυθμό και μια υποψία φάσης με τον Κάρλσον στο 11ο λεπτό κι ένα σουτ του Μορόν από τα 25 μέτρα, πέντε λεπτά αργότερα. Στην πρώτη στιγμή του στο παιχνίδι, ο ΟΦΗ βρήκε γκολ με τον Ντίκο σε μία φάση η οποία ξεκίνησε από βολέ του Μανδά και κατέληξε στο να πλασάρει ο επιθετικός των Κρητικών τον Χουτεσιώτη υπό το βλέμμα δύο παικτών του Άρη (17’). Οι «κίτρινοι» διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ του Ντίκο στον Οντουμπάτζο και για την ακρίβεια ότι τον έριξε κάτω για να τον βγάλει από τη διεκδίκηση της μπάλας. Για τον Άρη απαιτούταν αντίδραση και στο 19’ ο Λούις Πάλμα έκανε τη γυριστή κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στην εσωτερική πλευρά του δοκαριού για να απομακρύνει ο Μανδάς υπό τις έντονες διαμαρτυρίες του 23χρονου επιθετικού υποστηρίζοντας ότι η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος. Η… καμία παρέμβαση του Διαμαντόπουλου από το VAR προφανώς έδειξε ότι δεν είχε περάσει.
gazzetta.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Η Άννα Κορακάκη δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό των 25 μέτρων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics