Breaking News
21 Αυγούστου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Με τη Σελήνη στον τομέα των συνεργασιών σου, έλκεσαι από τους άλλους περισσότερο απ’ ότι συνήθως, μη θέλοντας προς το παρόν να προχωρήσεις μόνη σου. Είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα που επιδιώκεις επίσης περισσότερη ισορροπία στη ζωή σου. Ωστόσο κάποιες δευτερεύουσες προκλητικές όψεις μπορεί να προκαλέσουν μια μικρή δυσαρέσκεια που σε ωθούν να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές. Μπορεί επίσης να υπάρχει μια αποσύνδεση και μερικά έντονα συναισθήματα να είναι δύσκολο να κατανοηθούν. Μάθε να συντονίζεσαι στους αρνητικούς περισπασμούς και επικεντρώσου σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία.


Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν την ιδιαίτερη προσοχή στην εργασία και τις επιδιώξεις υγείας. Οι διελεύσεις επίσης εμπνέουν ένα χαρούμενο είδος παραγωγικότητας. Νιώθεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια απ’ ότι συνήθως για τη ζωή στο σπίτι, τις παραδόσεις, τα έθιμα ή τις μεθόδους σου και η επιθυμία να βελτιώσεις τις βασικές συνήθειες και την καθημερινή ρουτίνα είναι επίσης έντονη. Οι προσπάθειες αυτοβελτίωσης μπορεί να είναι σε υψηλή εστίαση και ευνοούνται πολύ. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να χρειάζεσαι επιβεβαίωση και να είσαι ευαίσθητη στην έλλειψη υποστήριξης.

Δίδυμοι
Σου αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζεσαι τις ιδέες σου και να εναρμονίζεσαι με τους άλλους σήμερα. Η συνεργασία φέρνει ανταμοιβές και κάποια ουσιαστική ανατροφοδότηση. Έχεις χαλαρώσει από μια σύντομη φάση αυτοπροστασίας και προσεγγίζεις τον κόσμο σου με περισσότερη επιθυμία για αλληλεπίδραση. Ωστόσο η ανάγκη να διαφοροποιηθείς και να αναπτυχθείς μπορεί να σε κάνει να νιώθεις λίγο άβολα κάποιες στιγμές. Σκέψου πως η υπερβολική σκέψη ή η πιθανή σου καχυποψία μπορεί να σε βγάλει εκτός πορείας. Από τη θετική πλευρά, οι αναδυόμενες προβληματικές περιοχές μπορεί να σε παρακινήσουν να κάνεις αλλαγές που σε ωφελούν.

Καρκίνος
Ο Ήλιος και η Αφροδίτη σε ενθαρρύνουν να εγκατασταθείς και να νιώσεις άνετα αυτές τις μέρες. Ωστόσο, ίσως θα πρέπει να κάνεις κάποιες προσαρμογές που θα σου επιτρέψουν να ολοκληρώσεις τις εμπειρίες σου ακόμα και με τις ανάγκες άνεσης που έχουν προτεραιότητα. Μπορεί να υπάρξουν χρηματικά κέρδη ή να απολαύσεις ενθαρρυντικά σχόλια για τη δουλειά ή τα ταλέντα σου. Καθώς η μέρα προχωρά οι ενέργειες μπορεί να προκαλέσουν παθιασμένα συναισθήματα. Παρέμεινε ευέλικτη και απέφυγε ωστόσο τις ακρότητες.


Λέων
Οι σημερινές διελεύσεις της Σελήνης ζωντανεύουν τις επικοινωνίες σου και σε ενθαρρύνουν να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Μπορεί να είναι μια πολυάσχολη και κάπως διάσπαρτη μέρα, αλλά αρκετά συναρπαστική. Οι γύρω σου απολαμβάνουν ιδιαίτερα τα λόγια ή το στυλ που επικοινωνείς. Δεν φαίνονται όλα απλά σήμερα, ωστόσο καλό θα ήταν να μην προκαλείς και να το δεις σαν ευκαιρία για να παρατηρήσεις και να ανακατευθύνεις σχέδια ή τις ενέργειες σου. Μπορεί να υπάρξουν μικρά εμπόδια που επιβάλλουν μικρές αλλαγές και βελτιώσεις. Τα λεπτά προβλήματα τείνουν να έχουν φόβους, ζήλια ή δυσαρέσκεια στη βάση τους και μπορεί να φαίνεται ότι προέρχονται απ’ το πουθενά.

Παρθένος
Τα συναισθήματα καταλαγιάζουν και αναζητάς περισσότερη αρμονία ή σταθερότητα σήμερα. Η στρατηγική είναι πιο κρίσιμη από τις τολμηρές κινήσεις στην επιχειρηματική ή πρακτική πλευρά της ζωής. Έχεις αυξημένη ανάγκη για συναισθηματική ικανοποίηση ή προβλεψιμότητα. Οι απλές δραστηριότητες είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές τώρα και οι ανέσεις καθώς και οι απολαύσεις των πέντε αισθήσεων έχουν μεγάλη ελκυστικότητα. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει δύσκολη ενέργεια για τις σχέσεις σου, καθώς μπορεί να βρεθείς σε αντιπαράθεση με κάποιον ή να υπάρχει ένα αόριστο συναίσθημα απογοήτευσης.

Ζυγός
Η σημερινή Σελήνη ζωντανεύει τα συναισθήματα σου και σε ξεσηκώνει να τα εκφράσεις. Ένας φίλος μπορεί να είναι υποστηρικτικός και οι δραστηριότητες δικτύωσης και η καινοτόμος εργασία μπορούν να πάνε ιδιαίτερα καλά. Σειρά έχουν οι αποκλίσεις από τα συνηθισμένα, αλλιώς το μυαλό σου θα περιπλανηθεί. Ωστόσο το να κατευθύνεις την ενέργεια σου εποικοδομητικά μπορεί να
χρειαστεί δουλειά. Εάν είναι περιττό ή δύσκολο τότε κάνε ένα διάλλειμα. Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις ή ζητήματα μπορεί να παρεμποδίσουν τα καθήκοντα σου ή και το αντίστροφο. Οι περισπασμοί είναι πολλοί ή είσαι πιο ευαίσθητη σ’ αυτούς.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις της Σελήνης δείχνουν την ανάγκη για περισσότερο χρόνο διακοπής απ’ το συνηθισμένο ή ένα διάλλειμα από έναν γρήγορο ή απαιτητικό ρυθμό της ζωής σου. Είναι μια πιο ήσυχη ή πιο ανώνυμη περίοδος του σεληνιακού μήνα και ελκύεσαι από χαλαρωτικές και θεραπευτικές επιδιώξεις. Προσπάθησε να μην πιέζεσαι και το να αποφύγεις βιαστικές αποφάσεις για καλύτερα αποτελέσματα. Ωστόσο μπορεί αργότερα να εμφανιστούν υποκείμενες εντάσεις ή δυσαρέσκεια και τα συναισθήματα μερικές στιγμές να γίνονται λίγο περίπλοκα. Ρίξε μια δεύτερη ματιά ή κάνε μια δεύτερη σκέψη προκειμένου να ξεπεράσεις ανώδυνα αυτή την τάση.

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις της Σελήνης διεγείρουν τις υψηλότερες φιλοδοξίες σου σήμερα και το πρωταρχικό κλειδί για συναισθηματική ικανοποίηση ή ολοκλήρωση, μπορεί να είναι το να εστιάσεις στις πιο ιδιαίτερες επιθυμίες και όνειρα σου. Εκτιμάς πράγματα ασυνήθιστα ή ελαφρώς εξωτικά. Μπορεί να κερδίσεις ένα πλεονέκτημα σε μια κοινωνική ή μαθησιακή κατάσταση σήμερα. Επίσης πιθανά να βρεθείς αντιμέτωπη με μια επιλογή ή να υπάρξει ένα δίλλημα που αφορά τα χρήματα και την ελευθερία, τις επιχειρήσεις και την περιπέτεια, το οικείο και το ανεξερεύνητο ή την ευθύνη και τον αυθορμητισμό.

Αιγόκερως
Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να τακτοποιήσεις τις προτεραιότητες σου. Έχεις την τάση να αισθάνεσαι συνδεδεμένη και σχετικά ικανοποιημένη με τη γενική σου κατεύθυνση ή ευχάριστα παραγωγική χωρίς άγχος. Γνωρίζεις πλήρως την εικόνα σου και τις ευθύνες σου επίσης σήμερα. Μπορεί ωστόσο να υπάρξει μια δεύτερη εικασία που διαταράσσει τη φυσική ροή με τον Ήλιο σε άβολες γωνίες προς τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Ένα μέρος σου μπορεί να θέλει να αποκαλύψει τη σκοτεινή πλευρά των καταστάσεων ή των ανθρώπων καθώς αναζητάς αλήθειες. Πρόσεξε να μην προετοιμάσεις τον εαυτό σου για συναισθηματική πτώση.

Υδροχόος
Οι διαπραγματευτικές σου δυνάμεις είναι ισχυρές σήμερα και μπορεί να αισθάνεσαι συναισθηματικά ανεβασμένη και έτοιμη να αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις. Μπορείς να μάθεις από τα λάθη του παρελθόντος ή να αφήσεις πίσω σου ένα πρόβλημα. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να αποφύγεις την αβεβαιότητα και τις ανασφάλειες οι οποίες παρεμβαίνουν στην ευτυχία σου ή υπαγορεύουν τη συμπεριφορά και τις απαντήσεις σου. Απόλαυσε τη μέρα σου και μη χαλάς τη διάθεση σου με περίπλοκες σκέψεις ιδιαίτερα όσο κυλούν οι ώρες.

Ιχθύες
Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για ανεξάρτητη μελέτη και έρευνα. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να αφιερώσεις επιπλέον ενέργεια στην επίλυση ενός περίπλοκου προβλήματος. Ωστόσο η πιθανότητα να καταλήξεις σε μια απολύτως επωφελής συμφωνία είναι μεγάλη. Ήσυχες ή παρασκηνιακές δραστηριότητες μπορεί να εστιάζονται στο πρώτο μισό της ημέρας μετά από το οποίο είσαι έτοιμη να μοιραστείς τον εαυτό σου με τον υπόλοιπο κόσμο και να αναζητήσεις περισσότερη αλληλεπίδραση με τη μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της δημιουργικότητας.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

ΟΦΗ - Αρης 3-2

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics