Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2018

Με τις αναμετρήσεις της Γιουβέντους με την Τότεναμ και της Βασιλείας με τη Μάντσεστερ Σίτι ξεκινάει απόψε (13/2-21:45) η φάση των «16» του Champions League.

Στο Τορίνο, η Γιουβέντους θα φιλοξενήσει την Τότεναμ και θέλει να πάρει προβάδισμα για τον επαναληπτικό του Λονδίνου. 

Η «βέκια σινιόρα» θα παραταχθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με αρκετές απουσίες, καθώς ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν υπολογίζει στους Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μπαρτζάλι, Λιχστάιντερ και Ματουιντί. Από την άλλη πλευρά, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στον Αντερβάιρελντ. Η ιταλική ομάδα θέλει να διατηρήσει το αήττητό της στις εντός έδρας ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς έχει συμπληρώσει ήδη 26 ματς. 

Στην Ελβετία, η Βασιλεία θα υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Σίτι και θέλει να περιορίσει την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, προκειμένου να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης για τη ρεβάνς της Αγγλίας. Οι «πολίτες» από την πλευρά τους θέλουν τη νίκη, ώστε να μετατρέψουν τη ρεβάνς, σε τυπική διαδικασία. Ο Καταλανός τεχνικός δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Μεντί και Ζεσούς, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Βαϊλάτι δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ράφαελ Βίκι. 

Το πρόγραμμα της φάσης των «16» 

Τρίτη 13/2 
Γιουβέντους - Τότεναμ 
Βασιλεία - Μάντσεστερ Σίτι 

Τετάρτη 14/2 
Πόρτο - Λίβερπουλ 
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν-Ζερμέν 

Τρίτη 20/2 
Τσέλσι - Μπαρτσελόνα 
Μπάγερν Μονάχου - Μπεσίκτας 

Τετάρτη 21/2 
Σεβίλλη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 
Σαχτάρ - Ρόμα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics