Breaking News
30 Αυγούστου 2018

Στον 5ο όμιλο του Champions League κληρώθηκε η ΑΕΚ με αντιπάλους τις Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Αγιαξ (Ολλανδία) .

 

Η κλήρωση δεν τρομάζει τους "κιτρινόμαυρους", καθώς εκτός από τους πρωταθλητές Γερμανίας οι άλλες δύο ομάδες είναι στα μέτρα τους. Οποιος μάλιστα είδε τους άλλους ομίλους του Champions League θα παρατήρησε ότι υπάρχουν όμιλοι "θανάτου" με ομάδες μεγαθήρια. Αντίθετα ο όμιλος που ήθελαν όλες οι ομάδες να μπουν ήταν ο 4ος με τις "τυχερές" ομάδες να είναι τελικά οι: Λοκομοτίβ Μόσχας, Πόρτο, Σάλκε και Γαλατασαράι. 

Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια παραδοσιακή δύναμη του Champions League που κάθε χρόνο κάνει πορείες πρωταθλητισμού. Στο τελευταίο Champions League έφτασε έως τα ημιτελικά, ενώ όχι μόνο βάση ονόματος, αλλά με βάση του δεμένου ρόστερ είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης.

Στη συνέχεια υπάρχουν δύο ομάδες που η ΑΕΚ μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια. Η Μπενφίκα, όπως διαπίστωσαν και οι Ελληνες φίλαθλοι από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ επικίνδυνη μπροστά, αλλά έχει ευάλωτη άμυνα. 

Οσον αφορά τον Αγιαξ σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την θρυλική ομάδα του παρελθόντος. Εδώ και πολλά χρόνια έχει χάσει την αίγλη που είχε, αλλά πάντα παραμένει μία υπολογίσιμη ομάδα. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics