Breaking News
23 Οκτωβρίου 2018

Άντεξε για μία ώρα η ΑΕΚ, αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα της Μπάγερν και ηττήθηκε 2-0 στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League.

Ο Χάβι Μαρτίνεθ στο 61΄ και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 63΄ πέτυχαν τα γκολ των Βαυαρών. Φανταστική ατμόσφαιρα από 55.000 φιλάθλους που δημιούργησαν ρεκόρ προσέλευσης σε ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ. Χωρίς βαθμό παραμένει η Ένωση στον όμιλο.

Διαιτητής: Αλεκσέι Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία)
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Γαλανόπουλος (84΄ Γκάλο), Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος (76΄ Αλεφ), Κλωναρίδης (64΄ Μπογέ), Πόνσε

ΜΠΑΓΕΡΝ (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Σίλε, Χούμελς, Ραφίνια, Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάβι Μαρτίνες, Χάμες Ροντρίγκες (62΄ Γκορέτσκα), Ρόμπεν, Γκνάμπρι (75΄ Μίλερ), Λεβαντόφσκι (84΄ Σάντρο Βάγκνερ)
* Δύο φορές άναψαν καπνογόνα στη θύρα των φανατικών της ΑΕΚ. Μία πριν από την έναρξη του αγώνα και μία με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, πυκνός καπνός κάλυψε το ΟΑΚΑ. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ΠΑΕ και τις διαρκείς προειδοποιήσεις, κάποιοι δεν άκουσαν και δύσκολα η ΑΕΚ θα αποφύγει την τιμωρία από την UEFA.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics