Breaking News
23 Οκτωβρίου 2019

Τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη δεν τα άφησαν να περάσουν έτσι οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο γερμανικός Τύπος οι Βαυαροί προχώρησαν σε επίσημη καταγγελία-διαμαρτυρία στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA.

 

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στα γερμανικά Μέσα, ενώ και η Μπάγερν κάνει επίσημα όλες τις ενέργειες που απαιτούνται. Από την εισβολή των χούλιγκαν τραυματίστηκαν τρεις φίλοι της Μπάγερν Μονάχου και ένας 13χρονος ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα η UEFA απάντησε στους Βαυαρούς ότι «θα γίνει έρευνα για το ματς του Youth League με τον Ολυμπιακό. Περιμένουμε τις εκθέσεις και θα ξεκινήσει έτσι κι αλλιώς ανάλογη διαδικασία».

Αρκετός κόσμος αναρωτιόταν μετά το θλιβερό περιστατικό αν έχει θέμα η πρώτη ομάδα με όσα έγιναν στον Ρέντη. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από αυτούς της UEFA δεν τίθεται θέμα τιμωρίας της πρώτης ομάδας των «ερυθρόλευκων», η οποία θυμίζουμε πως είναι τιμωρημένη με διετή αναστολή.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics