Breaking News
26 Μαρτίου 2020

Ο βετεράνος Γερμανός άσσος, Ούλι Χένες επιτέθηκε κατά όσων βάζουν ημερομηνίες για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, τους οποίους χαρακτήρισε τσαρλατάνους. Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν υπογράμμισε πως δε θα υπάρξει πρόβλημα για την εφετινή σεζόν, ακόμα και αν χρειαστεί οι ομάδες να ρίξουν τα ποσά που θα διαθέσουν για τις καλοκαιρινές μετεγγραφές τους.

 

Χαρακτηριστικά, ο Χένες δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό “Kicker”: “Η αλληλεγγύη πρέπει να φανεί στην πράξη κι όχι στα λόγια. Είναι η ανθρώπινη ζωή που διακυβεύεται. Δε θα υπάρχει πρόβλημα για την τρέχουσα σεζόν, θα έχουμε έσοδα από τα τηλεοπτικά ακόμη και αν τα εναπομείναντα ματς διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Τι γίνεται όμως εάν παραταθεί η αναβολή; Όποιος όμως μιλά για επιστροφή στη δράση σε συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι τσαρλατάνος”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Απειλείται το μέλλον της λίγκας. Δεν μπορώ να φανταστώ μεταγραφές ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ στο προσεχές μέλλον. Τα ποσά των μεταγραφών θα πέσουν, δεν είναι δυνατόν να κινηθούν στα πρότερα επίπεδα. Και αυτό γιατί όλες οι χώρες θα επηρεαστούν. Θα σχηματιστεί ένας νέος ποδοσφαιρικός κόσμος”.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics