Breaking News
17 Απριλίου 2020

Στις 23 Απριλίου η UEFA αναμένεται να αποκαλύψει τις προθέσεις της σχετικά με το μέλλον των διοργανώσεων του Champions League και του Europa League.

Λεπτομέρειες αναφορικά με το πλάνο επανέναρξης των πρωταθλημάτων θα συζητηθούν στην μεγάλη τηλεδιάσκεψη που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 23/4 με την συμμετοχή 55 ομοσπονδιών. Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πάντως πως η UEFA επιθυμεί διακαώς να βρεθεί μια λύση ώστε να ολοκληρωθεί έστω και μέσα στο καλοκαίρι η σεζόν.

Ρεπορτάζ της Telegraph μάλιστα αναφέρει πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει συντάξει έναν προγραμματισμό σύμφωνα με τον οποίο τα προημιτελικά του Championa League θα διεξαχθούν 28-29 Ιουλίου, τα ημιτελικά τον Αύγουστο κι ο μεγάλος τελικός στις 29 Αυγούστου. Τρεις μέρες νωρίτερα (σύμφωνα με πάντα με το ρεπορτάζ) θα γίνει ο τελικός του Europa League. Θυμίζουμε πως στο  Champions League δεν έχουν γίνει τέσσερις ρεβάνς της φάσης των "16", τα Σίτι - Ρεάλ, Μπάγερν - Τσέλσι, Γιουβέντους - Λιόν και Μπαρτσελόνα - Νάπολι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics