Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2023

Μετράνε αντίστροφα σωματεία και αθλητές για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24/09 είναι στο πρόγραμμα οι πρώτοι αγώνες για τη Β’ Εθνική και τα Τοπικά πρωταθλήματα συλλόγων και το διήμερο 30/09-01/10 θα γίνει στην Πεύκη το εναρκτήριο αναπτυξιακό τουρνουά της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στη φετινή σεζόν. Η ομοσπονδία διοργανώνει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης το ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών «ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας – ΑΣ Το Γυμνάσιο» και οι νεαροί αθλητές περιμένουν ανυπόμονα την αρχή ενός ακόμα «ταξιδιού» μετά από την απαραίτητη ξεκούραση του καλοκαιριού. Όπως κάθε φορά προκηρύχθηκαν οι κατηγορίες Νέων ανδρών – Νέων γυναικών, εφήβων – νεανίδων, παίδων – κορασίδων, παμπαίδων – παγκορασίδων, μίνι παμπαίδων – μίνι παγκορασίδων. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν δείξει από μέρες τη σημαντική απήχηση του τουρνουά, πλέον έχουν ξεπεράσει τις 160 από 8 ηλικιακές κατηγορίες και η σχετική προθεσμία λήγει αύριο Τετάρτη 20/09 στις 16.00. HΠεύκη, περιοχή με τεράστια δραστηριότητα στο άθλημα, τόσο σε παραγωγή εξαιρετικών αθλητών, όσο και σε μαζικότητα, δεν ήταν τα τελευταία χρόνια στη σειρά των αναπτυξιακών και επανέρχεται δριμύτερη για να αγκαλιάσει τα νέα παιδιά.

Θα είναι η 6η χρονιά, που διοργανώνεται πανελλαδικής εμβέλειας τουρνουά στην Πεύκη. Η τελευταία ήταν το 2019. Η κλήρωση των ομίλων θα γίνει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 14.00 στο γραφείο της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Το πρόγραμμα των αγώνων θ’ ανακοινωθεί εγκαίρως στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. μετά την κλήρωση. Τα ωράρια των αγώνων ανακοινώνονται, επίσης μετά την κλήρωση, στη σελίδα του πρωταθλήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://app.ttscore.io/customer/24. Ο βασικός προγραμματισμός του όπεν προβλέπει έναρξη το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08.30 π.μ. και λήξη την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 στις 17.00 μ.μ. Το πρόγραμμα των συναντήσεων τέλος, εξαρτάται από τον τελικό αριθμό των δηλώσεων συμμετοχής.
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 19/09

 

 

 

 

Το 1 ο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει τοΣάββατο 21 Οκτωβρίου στις 15:00 από ΕΑΚΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics