Breaking News
28 Ιουλίου 2016

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να προανήγγειλε την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας στα play off του Champions League.

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να προανήγγειλε την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας στα play off του Champions League. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου» του Βορρά είχε συνάντηση με τους οπαδούς της ομάδας επί ολλανδικού εδάφους, στο περιθώριο του αγώνα με τον Άγιαξ. 

Ο ομογενής επιχειρηματίας ήταν πανευτυχής για την ισοπαλία 1-1 της ομάδας του μέσα στα Άμστερνταμ και αυτό φάνηκε και στην επαφή, που είχε με τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, ο Σαββίδης αναφέρθηκε στο θέμα του επιθετικού, υπογραμμίζοντας πως σκοπεύει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αν τελικά προκριθεί ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics