Breaking News
28 Ιουλίου 2016

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες του Ολυμπιακού, μετά 0-0 με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο πλαίσιο του γ` προκριματικού γύρου για το Champions League. 

 Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ αμέσως μετά το τέλος του ματς κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια τονίζοντας σε υψηλούς τόνους προς τους ποδοσφαιριστές πως εάν η ομάδα δεν καταφέρει να περάσει στα πλέι οφ τότε να ετοιμάζουν βαλίτσες για τα σπίτια τους.

«Αυτός δεν είναι ο Ολυμπιακός ο δικός μου και αν δεν το γυρίσετε την επόμενη Τετάρτη στο Ισραήλ, να γυρίσετε σπίτια σας. Αν δεν το γυρίσετε, πηγαίνετε ο καθένας σπίτια σας και θα βρω εγώ άλλους παίκτες να φτιάξουμε τον Ολυμπιακό που ονειρευόμαστε. Ο κόσμος ήρθε και γέμισε για την εποχή το γήπεδο. Ήταν απαράδεκτη η εικόνα σας. Και λίγο αντέδρασε ο κόσμος. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία», είπε συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης.

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics