Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2018

Καλύτερη και στα δυο ημίχρονα, η Τσέλσι νίκησε στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ με 1-0 έχοντας πλήρη κυριαρχία και κατοχή της μπάλας στη μεγάλη διάρκεια του αγώνα, που έγινε στο κατάμεστο γήπεδο της Θεσσαλονίκης.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 7' από τον Γουίλιαν αλλά οι Άγγλοι ήταν αυτοί που έχασαν τις καλύτερες ευκαιρίες φανερώνοντας μια εμφανή ανωτερότητα. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στο τελευταίο 20λεπτο για το γκολ της ισοφάρισης χωρίς να το πετύχει. Λίγο πριν την λήξη αποχώρησε τραυματίας στην ωμοπλάτη ο Πέδρο. 

Στο 69' γκολ του Μοράτα ακυρώθηκε σαν οφ-σάϊντ και στο τελευταίο 20λεπτο ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να διεκδικήσει το καλύτερο, που φυσικά ήταν το γκολ. Παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν το σκορ δεν άλλαξε και η Τσέλσι φανερώνοντας μια εξόφθαλμη ανωτερότητα κέρδισε τον αγώνα, από έναν ΠΑΟΚ μουδιασμένο και ανήμπορο να βρει λύσεις απέναντι σε μια άλλης κλάσης ομάδα, από τις κορυφαίες της διοργάνωσης και σαφώς του ομίλου.

Διαιτητής: Μαγιένκο (Ισπανία)

Κίτρινες: Βέρνμπλουμ, Ουάρντα, Ελ Καντουρί - Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Μπάρκλεϊ

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Χατσερίντι, Βαρέλα, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Σάκχοφ (69' Πρίγιοβιτς), Ζαμπά (82'  Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Πέλκας (62' Ουάρντα).

Τσέλσι: Κέπα, Τζαπακόστα, Αλόνσο (66' Αθπιλικουέτα), Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Καντέ, Ζορζίνιο (65' Φάμπρεγας), Μπάρκλεϊ, Γουίλιαν, Μοράτα (81' Ζιρού), Πέδρο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics