Breaking News
23 Ιουλίου 2016

Το «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Άλκμααρ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα στην Ολλανδία.

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως οι Ηπειρώτες από τη στιγμή που δεν καταφέρουν να δώσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στο γήπεδό τους, τους «Ζωσιμάδες», τότε θα δηλώσουν ως έδρα το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (έδρα του Ατρόμητου).

Χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση επί του θέματος, οι Ολλανδοί υποστηρίζουν πως η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στην Αθήνα και το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Γιώργος Χριστοβασίλης τα είχε βρει με τη διοίκηση του Παναιτωλικού για να γίνει το ματς στο Αγρίνιο, όμως φαίνεται προέκυψε κάποιο πρόβλημα και έτσι προχώρησε λύση της Λεωφόρου.

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics