Breaking News
27 Ιουλίου 2016

Χωρίς τους ανέτοιμους Ούγκο Αλμέιδα και Πατίτο αναχώρησε το πρωί η αποστολή της ΑΕΚ για τη Γαλλία, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Σεντ Ετιέν (22:00) στον πρώτο αγώνα για τον γ` προκριματικό γύρο του Europa League.

 Η «Ένωση» επιστρέφει στα κύπελλα Ευρώπης μετά από 4.5 χρόνια και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε πως «σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς. Δεν είμαστε φαβορί. Αλλά πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Πάμε για ότι καλύτερο», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε: «Γενικώς η Σεντ Ετιέν είναι μια καλή ομάδα και το γεγονός πως μέσα από το γαλλικό πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη, δείχνει ότι είναι καλή ομάδα. Και εμείς είμαστε καλή ομάδα και θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο». 

Ο Γεωργιανός κόουτς τόνισε για τους Αλμέιδα και Πατίτο: «Μέχρι τη ρεβάνς έχουμε οκτώ μέρες και ελπίζουμε πως μπορούν σε κάποια φάση να μας βοηθήσουν».
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Ανέστης, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Mπακασέτας.

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics