Breaking News
19 Οκτωβρίου 2016

Με μία φοβερή δήλωση θέλησε να αποτυπώσει το ζοφερό μέλλον της Β’ Εθνικής, σε περίπτωση που δεν υπάρξουν έσοδα, ο Χρήστος Γιαλιάς.

«Εκεί που είχαμε δύο στημένα, θα έχουμε πέντε!», υποστήριξε ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5».

Ο κ. Γιαλιάς τάσσεται ξεκάθαρα κατά της έναρξης του πρωταθλήματος αν δεν έχει βρεθεί ριζική λύση, αναφορικά με τους πόρους για τις συμμετέχουσες ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ: «Είμαι κατά της έναρξης του πρωταθλήματος. Δέκα ομάδες θα διαλύσουν. Εκεί που είχαμε πέρυσι δύο στημένα κάθε αγωνιστική, τώρα θα έχουμε πέντε. Και εμείς που κάνουμε πρωταθλητισμό δεν το θέλουμε.

Για μένα δεν πρέπει να ξεκινήσει, αν δεν υπάρχουν πόροι. Εγώ δεν έχω ανάγκη πόρους, αλλά είμαστε όλοι ένα μαγαζί που λέγεται Β’ Εθνική. Αν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα χωρίς χορηγίες, οι ομάδες που δεν έχουν πόρους θα τα πάρουν από τις ομάδες που έχουν λεφτά. Θα είναι αλλοιωμένο το πρωτάθλημα.

Εκεί που είχαμε δύο στημένα, θα έχουμε πέντε. Γιατί να μην έχουμε ένα τίμιο πρωτάθλημα και ο καλύτερος να κερδίσει;»

Επίσης, για τον Στέλιο Σφακιανάκη, είπε: «Στο προηγούμενο Δ.Σ. έκανα μομφή εναντίον του. Είναι λίγος, δεν μας εκφράζει και πρέπει να αποχωρήσει».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics