Breaking News
21 Οκτωβρίου 2016

 

Μέρος στην προπόνηση των Χανίων, που έγινε την Παρασκευή (21/10) πήραν οι Μάρκο Ζόρο και Χριστιανός Ντούμος. Χάνει την Σπάρτη ο Κοζάκης, ρεπό το Σάββατο (22/10) στους παίκτες.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Αντώνη Δρακόπουλο, καθώς στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, είδε τους Μάρκο Ζόρο και Χριστιανό Ντούμο να προπονούνται κανονικά.

Αντίθετα, ο Νίκος Κοζάκης έμεινε εκτός και ολα δείχνουν, ότι θα απουσιάσει απο το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο την Σπάρτη την ερχόμενη Πέμπτη, για το κύπελλο Ελλαδος.

Ο τεχνικός του Α.Ο.Χ. έδωσε ρεπό για αύριο Σάββατο (22/10) στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν πιο φρέσκοι την Κυριακή.

sdna.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics