Breaking News
07 Αυγούστου 2017

Το ενδεχόμενο χαλάρωσης των μέτρων που εφαρμόζονται στις μη αδειοδοτούμενες ομάδες όσον αφορά την απόκτηση ποδοσφαιριστών πρότεινε ο ΠΣΑΠ, με την πρόταση να κάνει λόγο για αύξηση του ορίου ηλικίας από τα 23 στα 25 χρόνια.

 

Όπως είναι γνωστό, οι ομάδες της Stoixima.gr Football League που δεν αδειοδοτούνται έχουν περιορισμούς στις μεταγραφές τους και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κατέθεσε πρόταση να «ανέβει» το όριο ηλικίας από τα 23 στα 25 χρόνια.

Πρόκειται για μια προσπάθεια να περιοριστεί η ανεργία που παρατηρείται στο χώρο των ποδοσφαιριστών, ενώ παράλληλα θα διευκολυνθούν και οι ίδιες οι ομάδες αποκτώντας ευελιξία, την ώρα που η ΕΠΟ δείχνει σε πρώτη φάση θετικά διακείμενη στο ενδεχόμενο αυτό.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics