Breaking News
01 Οκτωβρίου 2017

Ο Εργοτέλης γνώρισε την ήττα από τον Α.Ο.Χανιά-Κισσαμικό με 3-1, σε φιλικό που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο.


Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός κατάφερε μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο να προηγείται με 0-2. Ειδικότερα, το σκορ άνοιξε ο Λεμονής στο 4ο λεπτό, για ν' ακολουθήσει το 0-2 από τον Τόλη στο 8'. Ειδικότερα στο α' μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να είχαν φτάσει και σε ένα τρίτο γκολ. 
Στο β' ημίχρονο, ο Εργοτέλης αύξησε την επιθετικότητά του και έφτασε στο 55' στη μείωση του σκορ με τον Κάιπερς, αλλά στο 90' ο Βρεττός πέτυχε το τελικό 1-3, υπογράφοντας τη σημαντική νίκη για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. 
Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Ιατρούδης, Βογιατζής, Μπουτσάκης (76' Λυδάκης), Λαμπάκης (65' Ροβίθης), Μπουρσέλης, Σταματάκος, Σταμόπουλος, Κάιπερς
ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος (60' Γαβαλάς), Τόλι, Ζιούλης, Παντελάκης (46' Καραγεώργης), Σερβιλάκης (46' Φουάσης), Ντάγκρας (46' Βρεττός), Γκίνη (46' Μεγαρίτης), Λεμονής, Σάλιακας (65' Μπατσάνιν), Λέο (46' Χαλκιαδάκης, 77' Νικόλτσης), Ξύδας (46' Αποστολίδης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics