Breaking News
17 Οκτωβρίου 2017

Παρατείνεται, όπως όλα δείχνουν, κατά μία εβδομάδα η σέντρα του πρωταθλήματος της Football League.


Όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής , Λεωνίδας Λεουτσάκος, η έναρξη της νέας περιόδου δεν θα γίνει στις 22/10, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, αλλά μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή, ανήμερα της Εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου.
Στις δηλώσεις που έκανε επισήμανε: «Είπαμε θα ξεκινήσουμε με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπήρχε Επιτροπή, αλλά αφού ορίστηκε από τον υπουργό, είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε τη νόμιμη διαδικασία του ελέγχου των φακέλων για να ξεκινήσουμε.
Γι' αυτό και θα καθυστερήσουμε. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς νομιμότητα. Αν αρχίσουν ενστάσεις δεν θα βγάλουμε άκρη».
Σε ερώτηση που του έγινε για το πότε προβλέπεται να γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος απάντησε: «Θα συνεδριάσουμε για να ξεκινήσουμε με την 1η αγωνιστική. Οδεύουμε για έναρξη στις 28 Οκτωβρίου».
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics