Breaking News
20 Φεβρουαρίου 2018

Σε νέα αφαίρεση βαθμών από τη Βέροια προχώρησε η Football League για οφειλές της ΠΑΕ στον ποδοσφαιριστή, Ρομπέρτο Μπατιόν. 


Η διοργανώτρια αρχή αφαίρεσε σήμερα τρεις βαθμούς από τη Βέροια, ενώ την περασμένη Παρασκευή της είχε αφαιρέσει ακόμη τρεις για οφελές στον Αντόνιο Τόμας Γκονζάλες. Σε περίπτωση που υπάρξει και τρίτη καταδίκη της Βέροιας για τον ίδιο λόγο, ο κανονισμός προβλέπει αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα της Football League.

 Η ανακοίνωση αναλυτικά:

 «Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. : 77/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ROBERTO MIGUEL BATTION, από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics