Breaking News
20 Φεβρουαρίου 2018

O ΑΟΧ Κισσαμικός επανήλθε άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 2-0 της Καλλιθέας, στον αγώνα που έκλεισε το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Football League και έπιασε τα Τρίκαλα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

 

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός κυριάρχησε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης έναντι της Καλλιθέας και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο «τρίποντο» πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Μόλις στο 4’ ο Λέο απείλησε για τον ΑΟΧ Κισσαμικό, ενώ στο 13’ ο Σάλιακας κόπηκε από τον Συριόπουλο λίγο πριν επιχειρήσει το σουτ από κοντινή απόσταση. Στο 22’ η Καλλιθέα επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα καρέ του ΑΟΧ Κισσαμικού, όμως, το σουτ του Μίγγου μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.

Η υπεροχή των Κρητικών καρποφόρησε ένα λεπτό αργότερα. Ο Λέο σήκωσε την μπάλα για τον Ξύδα, που με κάθετη πάσα βρήκε τον Τόλι μέσα στην περιοχή, ο οποίος με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός «κλείδωσε» τη νίκη στο 58’ όταν ο Ξύδας, μετά από σουτ του Φουάση και απομάκρυνση της άμυνας, από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Καλλιθέας. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν και άλλο την έκταση της νίκης τους, όμως, δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα στις ευκαιρίες που δημιούργησαν με τους Λέο (62’), Παντελάκη (70’), Σάλιακα (74’).

Στον αντίποδα, η Καλλιθέα έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι στο 83’. Ο Σμυρλής έπιασε το σουτ, απέκρουσε ο γκολκίπερ Λαζαρίδης και στη συνέχεια της φάσης ο Γκέτσι σούταρε πάνω στον Τόλι, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

ΣΚΟΡΕΡ: 23' Τόλι, 58' Ξύδας.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Σελινιωτάκης (72’ Γκίνη), Λεμονής, Ξύδας (66’ Αποστολίδης), Σάλιακας, Χαλκιαδάκης, Λέο (84’ Νικόλτσης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κορακάκης): Θεοδωράκης, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Συριόπουλος, Σεζάι, Καντέ, Σμυρλής, Μίγγος (59’ Γλυνός), Μήλιος (75’ Παυλής), Ζυγκερίδης (63’ Χοτζάλι), Γκέτσι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics