Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2018

Έγγραφο στο οποίο κάνει γνωστό ότι αποσύρεται οριστικά από τη Football League απέστειλε η ΠΑΕ Βέροια στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματοςκαθώς τα δυσβάσταχτα προβλήματα την ανάγκασαν να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα μετά το τέλος του πρώτου γύρου. 

 

Την Παρασκευή (23/2) θα ανακοινωθεί και η ματαίωση του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο της Καλαμαριάς και οι τρεις βαθμο όπως είναι φυσικό και επόμενο θα καταχωρηθούν στην ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Nα τονίσουμε μάλιστα ότι η Βέροια ζήτησε να δοθεί δεκαήμερη παράταση, ώστε οι ποδοσφαιριστές της να μπορούν να βρουν ομάδα και να μη μείνουν ξεκρέμαστοι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics