Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
21 Δεκεμβρίου 2015

Δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο το 2015 για τον Α.Ο Χανιά καθώς η ομάδα του Γιώργου Λυρώνη γνώρισε απρόσμενη ήττα με 3-1 στην Ελευσίνα από τον ουραγό Πανελευσινιακό την Δευτέρα (21/12) το απόγευμα για την 13η αγωνιστική της Football League.

To πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο για τις δύο ομάδες με τον Α.Ο Χανιά να έχει την καλύτερη φάση του αγώνα στο 13΄με τον Μανιάτη να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Σαϊν. 

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Α.Ο Χανιά πίεσε για να πετύχει ένα γκολ και τα κατάφερε στο 59΄όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μασάδο ο Γκέσιος με κεφαλιά έκανε το 0-1. 

Και εκεί που όλα έδειχαν ότι οι Χανιώτες είχαν βάλει πλέον τις βάσεις για τη νίκη, ήρθε ένα καταστροφικό 25λεπτο στο τέλος του αγώνα όπου άλλαξε τα πάντα στο ματς. 

Ο Πανελευσιανιακός έφερε το ματς στα ίσια στο 66΄με σουτ του Πλαβούκου αλλά στο 82΄έμεινε με δέκα παίικτες λόγω τραυματισμού του Λίτσου και όλα έδειχναν ότι ο Α.Ο Χανιά θα είχε και πάλι μια χρυσή ευκαιρία για να πάρει το ματς. 

Αντ΄αυτού μέσα σε δύο λεπτά η ομάδα του Γιώργου Λυρώνη δέχθηκε δύο τέρματα στο 86΄και στο 88΄από τον Τσολακίδη που διαμόρφωσε το τελικό 3-1. 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ.Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Κακαράς, Τσίγκρος, Γιαννιτσάνης (56’ Γκεμίσης), Ανδρίκος, Πλαβούκος, Μποτωνάκης (69’ Κορνελάτος), Λίτσος, Πούρνος (51’ Τσολακίδης), Κασνέτση

Α.Ο.ΧΑΝΙΑ (Γ.Λυρώνης): Μπλάζιτς, Καρτσαμπάς, Γκέσιος, Χατζηλιάδης, Διαμαντόπουλος, Δεινόπαπας (69’ Ν.Νύκταρης), Ρίκκα (84’ Σταματής), Μπριλάκης, Μασάδο, Τσούτσης, Σαϊνέ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics