Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
09 Φεβρουαρίου 2016

Σε μια μεσοβέζικη λύση η οποία όμως δεν ξεκαθαρίζει και απόλυτα την απόφαση του για να συνεχιστεί το παιχνίδι της Λαμίας με την Λάρισα προχώρησε ο διαιτητής Φουκάκης.

 

Πιο συγκεκριμένα ο Ηρακλειώτης διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι η φωτοβολίδα που πετάχτηκε από την κερκίδα των οπαδών της Λάρισας σε αυτή της Λαμίας ήταν καμπύλης και όχι ευθείας βολής κάτι που σημαίνει ότι πέρα από τις συστάσεις και την ολιγόλεπτη διακοπή, δεν μπορούσε να διακοπεί οριστικα΄το ματς, καθώς ο νόμος λέει ότι πρέπει να πεταχτεί φωτοβολίδα ευθείας βολής. 

Δείτε το σχετικό βίντερο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για τα όσα έγραψε για την φωτοβολίδα στο Φ.Α ο διαιτητής από το Ηράκλειο: 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics