Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
09 Φεβρουαρίου 2016

Οριστικά και τελεσίδικα ο Ολυμπιακός Βόλου αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, ακολουθώντας τον δύσβατο δρόμο που χάραξε ο Εργοτέλης.

Η εξέλιξη προέκυψε από την ανακοίνωση του προγράμματος από τη Φούτμπολ Λιγκ για την 19η αγωνιστική, με τη διοργανώτρια να αναφέρει ότι ο αγώνας που ήταν να γινόταν την προσεχή Κυριακή 14 Φεβρουαρίου ματαιώνεται λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι λοιπόν που ο Ολυμπιακός Βόλου θα απέχει από το πρωτάθλημα και ως εκ τούτου από τη στιγμή που είχαν προηγηθεί αυτά με Τρίκαλα και Πανσερραϊκό, οι "ερυθρόλευκοι" της Μαγνησίας αποβάλλονται οριστικά από τη διοργάνωση.

Η σχετική ανακοίνωση από τη Φούτμπολ Λιγκ αναφέρει τα εξής:

«Ο αγώνας μεταξύ των "Π.Α.Ε. ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ", στα πλαίσια της 19ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FOOTBALLLEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016, ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ με ώρα έναρξης την 14:00, ματαιώνεται λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, σύμφωνα με το άρθρο 33 παράγραφος 1 & 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics