Breaking News
11 Σεπτεμβρίου 2016

Εξαιρετική πρεμιέρα πραγματοποίησε η ΑΕΚ στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Η Ένωση να δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Ξάνθη την οποία «φιλοδώρησε» με τέσσερα γκολ(4-1) και ξεκίνησε δυναμικά την διεκδίκηση του τίτλου.

Τα γκολ για την Ένωση πέτυχαν οι Αλμέιδα (7΄, 16΄), Μάνταλος(10΄) και Ντίντακ (76΄), ενώ για τους Ακρίτες είχε μειώσει προσωρινά ο Γιουνές (12΄).

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: Αλμέιδα, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ – Σολτάνι, Γιουνές

ΑΕΚ (Τ. Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Ντίντακ, Γιόχανσον, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας (65΄ Σιμόες), Μάνταλος, Πατίτο (74΄ Βάργκας), Αλμέιδα (61΄Αραβίδης).

ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Λισγάρας (50΄Βασιλακάκης), Φλίσκας, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Τριάδης (60΄Νιέτο), Λάζιτς (70΄ Ράνος), Σολτάνι, Γιουνές.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics