Breaking News
11 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Super League (σ.σ. η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος) κέρδισε 2-0 τον Παναιτωλικό, ενώ είχε δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο το σκορ.

Για τον ΠΑΟΚ σκόραραν οι Μπίσεσβαρ (2') και Ροντρίγκεζ (27'), ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ουάρντα πέτυχε το γκολ της τιμής για την ομάδα του Αγρινίου.

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Κάρτες: Μουνιόζ

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Τσίμιροτ (83’ Πέλκας), Μπίσεσβαρ (67’ Σάχοφ), Ροντρίγκες, Τζάλμα Κάμπος, Αθανασιάδης (67’ Περέιρα).

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντακιάς, Μύγας (78’ Μουνιόζ), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Ουάρντα, Φερέιρα (46’ Λεντέσμα), Τομάν, Μαρκόφσκι (60’ Κλέσιο).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics