Breaking News
23 Οκτωβρίου 2016

Με κορυφαίο τον Κόντε ο ΠΑΣ Γιάννινα διέσυρε με 4-0 την Λάρισα για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο επιθετικός του “Αγιαξ της Ηπείρου” ήταν ασταμάτητος και πέτυχε χατ τρικ (10', 52', 74'), το άλλο τέρμα για τον ΠΑΣ σημείωσε ο Γιάκος στο 27'.



Η καλή μέρα, λένε φαίνεται από το πρωί και ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ μόλις στο 10΄. Ο Κόντε εκμεταλλεύτηκε την άσχημη απομάκρυνση του Καβουσάκη και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 27' ο Γιάκου μετά από ωραία ατομική ενέργεια έστειλε τη μπάκα στα δίχτυα κι έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ συνέχισε να είναι η μοναδική ομάδα που πίεζε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 52' ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Ζάιρο ο Κόντε έκανε το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 74' κι ενώ πρώτο τα Γιάννινα είχαν χάσει πολλές ευκαιρίες. Σκόρερ και πάλι ο Κόντε που έκανε χατ τρικ. Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΣ κατέβασε ταχύτητα και με το τελικό 4-0 πήρε μία σπουδαία νίκη.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Κάρτες: Κόντε, Κοζορώνης / Φατιόν

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Κοζορώνης, Γιάκος (77’ Δώνης), Ζάιρο (69’ Μαμπουλού), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κόντε (76’ Κούτρης), Λίλα, Ναδάλες 

Λάρισα (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (58’ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Ναβάρο (46’ Κόντορ), Πολ, Φατιόν, Γκόλιας, Ναζλίδης, Ντοντό, Ντέλετιτς (46’ Αβραάμ)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics