Breaking News
23 Οκτωβρίου 2016

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Λεβαδειακός που πέτυχε τη νίκη κερδίζοντας με 2-1 τον Παναιτωλικό για την 8η αγωνιστική της Super League.



Οι Βοιωτοί πήραν κεφάλι στο σκορ με τους Γιακουμάκη (42΄) και Σίλβα (47΄) ενώ με πέναλτι του Μαρκόφσκι (73΄) μείωσε σε 2-1 και μπήκε στο ματς στα τελευταία λεπτά ο Παναιτωλικός.

Μάλιστα οι Αγρινιώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 84' όταν σε κεφαλιά του Κούσα ύστερα από στημένη φάση η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ναμάσκο.

Διαιτητής: Γεώργιος Γιαννουλάκης. 

Λεβαδειακός (Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες(93΄ Τριποτσέρης), Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Σίλβα, Μπελγκαζουανί(7΄ Ζεζίνιο-89΄ Καλτσάς), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κλέσιο, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάκος, Πάουλο, Ρότσα(56΄ Κουτρομάνος), Ουάρντα(68΄ Μαρκόφσκι), Τομανέ, Λεντέσμα(68΄ Οσμάν Φερεϊρα).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics