Breaking News
29 Οκτωβρίου 2016

Ο Γιώργος Μπίκας δήλωσε πως δε θα ισχύσει πλέον το ισπανικό μοντέλο στην ελληνική διαιτησία και προανήγγειλε μια εξ ολοκλήρου αναθεώρηση των πινάκων. Ο νέος υπεύθυνος της διαιτησίας στην ΕΠΟ ξεκαθάρισε πως δε μπορεί να κάνει θαύματα, αλλά πως θα προσπαθήσει να βελτιώσει την κατάσταση.



Χαρακτηριστικά, ο Μπίκας δήλωσε: «Δεν θα ισχύσει πλέον το ισπανικό μοντέλο. Θέλω να ευχαριστώ τις FIFA και UEFA. Θεός δεν είμαι. Θαύματα δεν κάνω. Αλλά θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις. Όπως έλεγε ο Ισοκράτης πρώτον διοικείς με κανόνες, δεύτερον διοικείς με ανθρώπους και τρίτον δεν διοικείς για πάντα. Λάθη θα γίνουν αλλά να ξέρετε πως θα είναι ανθρώπινα. Το λέω προκαταβολικά για να ζητήσω συγγνώμη. Να ρίξουμε όλοι τους τόνους. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics