Breaking News
29 Οκτωβρίου 2016

Ο Ολυμπιακός πήρετους τρεις βαθμούς της νίκης από το Περιστέρι νικώντας 1-0 τον Ατρόμητο για την 9η αγωνιστική της Super League. Χρυσός σκόρερ ο Ιντέγε στο 54'. Πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους για τη διαιτησία, όπου ακυρώθηκε κακώς γκολ του Λα Ταλέκ στο 27'.

Προβλημάτισαν οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο, που δημιούργησαν ουσιαστικά μόλις μία ευκαιρία. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Κορακάκη ως προπονητής του Ατρόμητου και η τέταρτη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδία)
Κάρτες: Κατράνης, Κεϊτά, Λα Ταλέκ, Μπρίτο / Φιγκέιρας


Ατρόμητος (Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κατράνης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Στόιτσεφ (85' Παπαδόπουλος), Βασιλείου (72' Λημνιός), Κεϊτά, Μπάγκα (64' Μπρίτο), Λε Ταλέκ.
Ολυμπιακός (Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης (88' Ρομαό), Σεμπά, Ελιουνούσι (85' Πάρντο), Ιντέγε

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics