Breaking News
11 Δεκεμβρίου 2016

O Πανιώνιος επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στη Νέα Σμύρνη, σε αγώνα για την 14η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Super League και ανέβηκε στην 4η θέση της κατάταξης με 18 βαθμούς. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Τασουλής στο 64΄ με δυνατό διαγώνιο σουτ.


Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Κίτρινες: Ανσφαριφάρντ / Φούντας, Μασούντ

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης (79΄ Γκιοατά), Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Φούντας (72΄ Μασούρας), Μασούντ, Μπεν, Ανσφαριφάρντ (90΄ Ενγκόγκ).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου (83΄ Γεωργακόπουλος), Σπίνουλας, Ντουαλά, Κόντος (77΄ Γκόμες), Σιόντης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Τουράμ, Νίκιτς (69΄ Ζορμπάς).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics