Breaking News
11 Δεκεμβρίου 2016

Δύσκολη νίκη με 2-0 σημείωσε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο επί του Ηρακλή για την 14η ημέρα του πρωταθλήματος της Super League. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Κλέσιο στο 19΄ και Μαρκόβσκι στο 85΄. Ο Παναιτωλικός πέτυχε έτσι την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ηρακλής  που είχε τις ευκαιρίες για θετικό αποτέλεσμα, παρέμεινε ουραγός αφού υπέστη την 7η φετινή ήττα του.



Γενικά οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος και έχασαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, αλλά ο Ηρακλής απάντησε στο τελευταίο 5λεπτο με τους Περόνε και Πασά και κάλλιστα θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει. Στο 19ο λεπτά ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Κλέσιο, μετά από ωραία προσπάθεια και μεταβίβαση που του έκανε ο Χαντάκιας. 

Στο 35΄ο Κούσας έκανε κεφαλιά που βρήκε στο δεξί δοκάρι του Χουάντερσον, ενώ ο Ηρακλής απάντησε με τον Περονε στο 45΄ επίσης με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Πασάς έχασε μεγάλη ευκαιρία μόνος απέναντι στον Κυριακίδη, ο οποίος τον έκοψε.

Στην επανάληψη ο ρυθμός των δύο ομάδων αρχικά έπεσε, με τον Παναιτωλικό να έχει και πάλι την κατοχή χωρίς να δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο. Ο Ηρακλής απείλησε πρώτος στο 65΄, όταν σε κεφαλιά του Ζιαμπάρη η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του έχασε ο Παναιτωλικός όταν ο Μαρκόφσκι πλάσαρε άστοχα τον Χουάντερτσον.

Στο 83΄ ο Ηρακλής έφθασε και πάλι κοντά στην ισοφάριση όταν κεφαλιά του Μπαρτολίνι απέκρουσε ο Κυριακίδης, για να φθάσουμε στο 85΄, οπότε και οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το παιχνίδι με τέρμα του Μαρκόβσκι από κοντά, έπειτα από γύρισμα της μπάλας στην περιοχή που έκανε ο Κλέσιο.

Στις καθυστερήσεις ο Κλέσιο είχε δοκάρι σε δυνατό σουτ που επιχείρησε.

Διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)

Κιτρινες: Λεντέσμα /Περόνε, Στάμου

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Kυριακίδης, Κούσας, Τομανέ (67΄ Μαρκόβσκι), Κλέσιο, Φερέιρα (67΄ Καμαγουάγκα), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Μύγας, Χαντάκιας, Ουάρντα (76΄ Λεντέσμα).

Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμάντας, Στάμου (59΄ Αγγελόπουλος), Μοντέιρο, Ιντζόγλου, Περόνε, Πασάς (46΄ Λεοζίνιο), Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κούρος (83΄ Λάμπρου).

ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics