Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
15 Δεκεμβρίου 2015

Ανεστάλη η απεργία που είχε κηρύξει ο ΠΣΑΠ για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε ο Μποροβήλος. Κανονικά οι αγώνες Κυπέλλου!

Ο ΠΣΑΠ είχε ανακοινώσει την αποχή των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών από τις επίσημες υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 15,16 και 17 Δεκεμβρίου 2015, και στην συνέχεια από τα πρωταθλήματα της Super League και της Football League.

Ωστόσο, όπως επιβεβαίωσε ο Γιώργος Μποροβήλος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό (Sport 24 radio), οι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής της διοργάνωσης θα διεξαχθούν κανονικά, καθώς ανεστάλη η απεργία των ποδοσφαιριστών.

«Ηταν πολύ δύσκολο να γίνει αποχή, γιατί από τη στιγμή που η ΕΠΟ όρισε διαιτητές οι συνέπειες θα ήταν καταστροφικές για τις ομάδες», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του προέδρου της Super League.

Σημειώνετα πως σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 11:00 η συνάντηση ΠΣΑΠ, ΕΠΟ, Super League και Football League για το ζήτημα του εγγυητικού ταμείου. 

Πηγή:mikriliga.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics