Breaking News
28 Μαρτίου 2019

Στα χέρια των ανθρώπων της ΕΠΟ βρίσκεται η τροπολογία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος της Super League και κατ' επέκταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Η χθεσινή συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού και εκπροσώπων της Λίγκας δεν κατέληξε σε συμφωνία.

Σήμερα Πέμπτη (28/3), ο κ. Βασιλειάδης έστειλε τη σχετική τροπολογία στην Ομοσπονδία και δίνει διορία μίας εβδομάδας στην ΕΠΟ για να απαντήσει αν υπάρχουν αντιρρήσεις σε όσα αναφέρονται.

Εφόσον δεν υπάρξει καμία ένσταση, η τροπολογία θα πάρει τον δρόμο προς τη Βουλή για ψήφιση. 

Νωρίτερα η Ομοσπονδία είχε στείλει στον υφυπουργό Αθλητισμού την απόφαση που είχε πάρει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ στο ξεκίνημα της περιόδου, αναφορικά με το τι θα ισχύει στην αναδιάρθρωση. 

Θυμίζουμε ότι η Super League είναι αντίθετη στο θέμα της μείωσης των ομάδων, ζητώντας να μετατεθεί για τη σεζόν 2020-21.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics