Breaking News
02 Απριλίου 2019

Ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, για να ξεπεράσει τα όποια σύννεφα παρουσιάστηκαν μετά την αφαίρεση βαθμών που του επιβλήθηκε για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την πήρε με εύκολο τρόπο (3-1), στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 26ης αγωνιστικής της Super League.

 

Με τα γκολ των Χατζηθεοδωρίδη (19΄), Καμπετσή (49΄) και Μακέντα (79΄) οι «πράσινοι» πήραν το «τρίποντο» απέναντι στον ουραγό και «καταδικασμένο», Απόλλωνα (μείωσε στο 73΄ ο Βαφέας) και τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν για το μέλλον τους στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics