Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2019

Συγκλονιστικό ματς στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να μην τα παρατάει, να επιστρέφει (2-2) κόντρα στον ΠΑΟΚ που ήταν μπροστά με 2-0 στο 22ο λεπτό αλλά να χάνει το βαθμό στις καθυστερήσεις. Ο Κρέσπο λύτρωσε τον ΠΑΟΚ στο 92’ σε ένα...τρελό παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ στο 17’ προηγήθηκε με τον Άκπομ μετά την εξαιρετική προσπάθεια του Πέλκα και πέντε λεπτά μετά έγινε και το 0-2 με τον Μάτος και το λάθος του Θεοδωράκη. Ο Ατρόμητος μείωσε στις καθυστερήσεις του α’ μέρους με τον Βέλλιο σε μια φάση όπου ο β’ βοηθός Καλύβας είδε οφσάιντ αλλά τον ...έσωσε το VAR. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ήταν για περίπου 20 λεπτά κυρίαρχος, έχασε ευκαιρίες και κατάφερε να ισοφαρίσει με υπέροχο τέρμα του Βέλλιου (53’) και να κάνει το παιχνίδι «ροντέο». Εκεί όπου όλα έδειχναν πως θα πάμε σε ισόπαλο αποτέλεσμα στο Περιστέρι όπως και πέρσι, στα τελευταία λεπτά έγιναν απίθανα πράγματα. Ο Βαρέλα στο 88’ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ με τη βοήθεια του VAR αφού ο β’ βοηθός και πάλι είδε λάθος. Στο 92’ σε μια παρόμοια φάση, ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά τη νίκη με κεφαλιά του Κρέσπο (2-3).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics