Breaking News
21 Ιανουαρίου 2020

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Super League με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (22/1, 17:15).

 

Μετά την τελευταία προπόνηση την Τρίτη στο Ρέντη, ο Πέδρο Μαρτίνς κατέληξε σε 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Κρήτη, προκειμένου την Τετάρτη 22/1, να αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ στις 17:15 (Novasports 2 HD). Αναλυτικά η αποστολή:

Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Χριστοδουλόπουλος, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

Εκτός είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είναι ανέτοιμος και ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος πρόκειται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Γουλβς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics