Breaking News
28 Μαρτίου 2020

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει τηλεδιάσκεψη στη Super League για το μέλλον του πρωταθλήματος, η πρόθεση είναι να συνεχιστεί κανονικά, αλλά σαν να αυξάνονται οι φωνές περί οριστικής διακοπής.

 

Εκεί θα βγει ένα προσχέδιο ότι το πρωτάθλημα μπορεί να ξεκινήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Μαϊου. Άρα θα μπορούν οι ομάδες να ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους το πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι ο κορονοϊός θα το επιτρέψει. Αν δεν υπάρξει ύφεση με τον ιό, τότε... καλό καλοκαίρι ή τέλος!

Η πρόθεση των περισσότερων ομάδων είναι να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν. Υπάρχουν όμως και οι αντίθετες φωνές. Ήδη ο Κούγιας έκανε λόγο για διακοπή και αναδιάρθρωση, εφόσον η κατάσταση με την πανδημία δεν εξομαλυνθεί. Πάνω – κάτω συμφωνούν μαζί του και οι Παναιτωλικός, Λαμία. Ο δε ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας μιλώντας πρόσφατα στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» είχε αποκαλύψει κιόλας ότι συζητήθηκε η θέση του Κούγια στη Λίγκα και πως η αναδιάρθρωση είναι μία λύση που μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ομάδες!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics