Breaking News
10 Μαρτίου 2016

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φοράει μέχρι το 2-017 ο Νίκος Μαρινάκης, καθώς σήμερα ανανέωσε για ένα χρόνο τη συνεργασία του με τους «πράσινους». 



Ο 23χρονος Ηρακλειώτης αμυντικός, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου, έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα την περίοδο 2013-14 και έκτοτε μετράει 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League (13 φέτος), και ακόμη 13 στο πρωτό μισό της περασμένης σεζόν, όταν είχε δοθεί δανεικός στη Νίκη Βόλου. 
Το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν στο τέλος Ιουνίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Παναθηναϊκό και θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω, ο κόσμος έχει κουραστεί από τα πολλά λόγια και θέλει δουλειά στην προπόνηση και πράξεις στο γήπεδο» δήλωσε ο Μαρινάκης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Νίκο Μαρινάκη για την επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου των δυο πλευρών, κατά ένα χρόνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Παναθηναϊκό και θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πούμε  κάτι παραπάνω, ο κόσμος έχει κουραστεί από τα πολλά λόγια και θέλει δουλειά στην προπόνηση και πράξεις στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του 22χρονου άσου, λίγο μετά τις υπογραφές στα γραφεία της ΠΑΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics