Breaking News
12 Μαρτίου 2016

Αυτός ο ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει ικανός να… τρελάνει κόσμο! Οι Ηπειρώτες νίκησαν και στη Μυτιλήνη, 2-0 την Καλλονή και δείχνουν ικανοί να μπουν «σφήνα» στα πλέι οφ!



Η εξαιρετική ομάδα του Γιάννη Πετράκη στη Μυτιλήνη, κόντρα στην καταδικασμένη Καλλονή, παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, νίκησε 2-0.


Ο Τζημόπουλος άνοιξε το σκορ για τους Ηπειρώτες στο 43’, για να έρθει ο Μανιάς στο 90’ να «καθαρίσει» τη νίκη, απέναντι στην ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, που πάλεψε στο δεύτερο 45λεπτο, είχε ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά δεν τα κατάφερε…

Τραγικά λάθη από τον α’ βοηθό, Γιάννη Σίπκα (Πέλλας), που έκοψε λανθασμένα δύο φορές μέσα σε τρία λεπτά (56’ και 59’), και ενώ οι φάσεις ήταν μπροστά του, τον Μανιά, που έβγαινε τετ-α-τετ με τον Δαύκο, με τον επιθετικό του ΠΑΣ να ξεκινά σε αμφότερες ένα μέτρο πίσω από την άμυνα!
Διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης (Σερρών)

Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκος, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς, Γεωργίου, Μανούσος, Φαβάλι (77' Γουερέ), Μάρκοβιτς (66' Κάρλσον).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες (76' Καρανίκας), Ίλιτς (71' Κοζορώνης), Λίλα, Μανιάς, Μπέριος, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Γιάκος (79' Ηλιάδης), Στρούνα.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics