Breaking News
29 Ιουνίου 2023

Απόλυτη ομοφωνία υπέρ Τζώρτζογλου για 21η χρονιά! 

 

Αναλαμβάνοντας τέλη του 2002 την προεδρία της ΕΠΣΗ ελάχιστοι ήταν εκείνοι που θα πίστευαν ότι θα φτάναμε στο 2023 και ο Νίκος Τζώρτζογλου θα παρέμενε ακλόνητος στην θέση του.

Ακόμα όμως πιο εμφατικό για τον πρόεδρο της Ένωσης είναι ότι σε όλους τους απολογισμούς σε Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις, για 21η χρονιά στην ηγεσία της ΕΠΣΗ και δεν έχει ακούσει ούτε ένα «όχι»!

Πάντα υπάρχει ομοφωνία των σωματείων στους διοικητικούς και οικονομικούς απολογισμούς!

Αυτό επιβεβαιώνει σε απόλυτο βαθμό ότι ο Νίκος Τζώρτζογλου και οι συνεργάτες του, τόσο αυτοί που τώρα βρίσκονται στην διοίκηση, όσο και εκείνοι που διετέλεσαν στην Ένωση τα προηγούμενα χρόνια, ότι δουλεύουν για το καλό του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Ο Τζώρτζογλου έχει παραδεχτεί ότι έχουν γίνει λάθη και σε αποφάσεις και σε επιλογές και ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Τα λάθη όμως αυτά προέρχονται μέσα από τη συνεχή δουλειά και προσπάθεια. Άλλωστε «λάθη δεν κάνουν μόνο όσοι δεν δουλεύουν».
Ο ίδιος μάλιστα δεν έκρυψε μάλιστα την ικανοποίηση αλλά και την συγκίνησή του στην ομοφωνία των σωματείων υπέρ των διοικητικών και οικονομικών πεπραγμένων.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Κορασίδων (Κ15) διέλυσε την Κροατία 19-5

 

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics