Breaking News
12 Ιουλίου 2016

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 1-0 της Βίγκρι σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην Πολωνία, όπου η Ένωση πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. 



Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολευόταν στην δημιουργία φάσεων. 

Η ΑΕΚ, που στο 72΄ είχε δοκάρι σε σουτ του Γιόχανσον, κατάφερε να πάρει την νίκη με κεφαλιά του Βασιλαντωνόπουλου στο 88΄ μετά από κόρνερ του Μπαρμπόσα. 

Στο 90΄ οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους αλλά ο Τσοχ απέκρουσε το πέναλτι του Πέκχαρτ.

Βίγκρι: Τσοχ, Μπαρτόφσκι, Βιχτόφσκι, Γιαρζεμπόφσκι, Κουάμε, Αουγκουστίνιακ, Γκάσκα, Ραντέτσκι, Κάζντιορ, Κόζακ, Ανταμεκ.

ΑΕΚ (Τ. Κετσπάγια): Βούρας (46΄ Ντούνης), Μπακάκης (61΄ Γκάλο), Ζόριτς, Σβάρνα (Τσιγκρίνσκι), Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος (46’ Γιόχανσον), Σιμόες (52΄ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (61΄ Ανάκογλου), Αραβίδης (46΄ Πέκχαρτ), Μπακασέτας (73΄ Βασιλαντωνόπουλος), Βάργκας (46΄ Μπαρμπόσα).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics