Breaking News
12 Ιουλίου 2016

Με 21 ποδοσφαιριστές, αλλά χωρίς τους Λέτο, Γουακάσο και τον τραυματία Τελάντερ θα αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού το πρωί της Τετάρτης με προορισμό την Κωνσταντινούπολη για το φιλικό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (13/07, 21:00, Novasports 2 & HD). 

Ο Αργεντινός προπονήθηκε ατομικά την Τρίτη και θα μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει το πρόγραμμα του, ενώ ο νεοαποκτηθείς Γουακάσο είναι ανέτοιμος, καθώς έχει κάνει μόνο τρεις προπονήσεις με τους Πράσινους. Εκτός έμειναν ακόμα οι Κοτσόλης, Χουχούμης και Αμπέντ, ενώ στους «εκλεκτούς» του Στραματσόνι είναι ο Κριστιάν Λεντέσμα.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε συμπεριλαμβάνονται οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Μέστο, Μαρινάκης, Ρέις, Μολέντο, Ιβανόφ, Ευαγγέλου, Χουλτ, Νάνο, Ζέκα, Λουντ, Στάικος, Κουτρουμπής, Λεντέσμα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Ιμπάρμπο και Μπεργκ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν το σημερινό πρόγραμμα με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί, στην οποία ο Αντρέα Στραματσόνι επικεντρώθηκε στο κομμάτι της τακτικής, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού έπαιξαν και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics