Breaking News
12 Ιουλίου 2016

Την απόκτηση του Λϊονέλ Ζουμά ανακοίνωσε την Τρίτη ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες συμφώνησαν σε όλα με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. 



«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον ανήκω στον Αστέρα. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Αγωνίζομαι ως κεντρικός αμυντικός και το πλεονέκτημα μου είναι στο ψηλό παιχνίδι. Μου αρέσουν πολύ οι μονομαχίες και θα δώσω πολλές για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να πάμε ψηλά. Ο Αστέρας είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου.

Γνωρίζω ότι είναι από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην Ευρώπη και να έχει σταθερή παρουσία. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται και μετά να καταφέρω να κάνω ακόμη μεγαλύτερα πράγματα στην καριέρα μου. Πρώτα όμως θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Αστέρα», τόνισε ο Ζουμά για την μεταγραφή του.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε από το 2010 έως πέρυσι στην Σοσό, όπου είχε 32 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και 65 με τη δεύτερη.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics