Breaking News
13 Ιουλίου 2016

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με συνολικό πρόστιμο 61.750 ευρώ και με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ματς με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των play offs. 



Η ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε με συνολικό πρόστιμο 37.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στη διάρκεια των play offs, όπως ανακοινώθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Super League. Το πρόστιμο επιβλήθηκε για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στους αγώνες με Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Τέλος και ο Πανιώνιος θα κληθεί να πληρώσει ακριβά τη συμπεριφορά κάποιων οπαδών του, καθώς το πειθαρχικό όργανο επέβαλε στους «κυανέρυθρους» συνολικό πρόστιμο 52.000 ευρώ για τους αγώνες με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ τιμωρήθηκε και με ποινή μια αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

in.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics