Breaking News
14 Ιουλίου 2016

Κάνοντας πολύ  καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 της Βέστερλο σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Βέλγιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ καλύτεροι για περίπου 80 λεπτά, καθώς είχαν τον απόλυτο έλεγχο, με πολλές ευκαιρίες, ωραίες ενέργειες και σωστές αντιδράσεις στην άμυνα.

Στα τελευταία δέκα λεπτά όμως χαλάρωσαν οι παίκτες του με συνέπεια οι Βέλγοι να βρουν χώρους και να μειώσουν ε 3-2.

Το σκορ άνοιξε από τους ερυθρόλευκους στο 39′ με εκτέλεση πέναλτι του Αλαν Πουλίδο, με την εσχάτη των ποινών να σημειώνεται ένα λεπτό νωρίτερα σε χέρι παίκτη της Βέστερλο από σέντρα του Μαζουακού.

Με την έναρξη του Β’ μέρους, ο Βίκτορ προχώρησε σε τρεις αλλαγές. Ο Χουτεσιώτης αντί του Καπίνο, ο Ιντέγιε πήρε τη θέση του Πουλίδο στην επίθεση και ο Ντε λα Μπέγια αυτή του Μποτία. Μετά από ένα «στείρο» πρώτο 15λεπτο, ο Ολυμπιακός «χτύπησε» δύο φορές μέσα σε τρία λεπτά.

Στο 62′ έγινε το 2-0 με τον Μανθάτη δημιουργό και τον Ανδρούτσομ εκτελεστή, ενώ στο 65′ το σκορ ανέβηκε στο 3-0. Αυτή τη φορά εκείνος που «έφτιαξε» ήταν ο Πάρντο και εκείνος που εκτέλεσε ο Ιντέγε με ωραίο πλασέ.

Ενδιάμεσα ο τεχνικός των περαιωτών είχε προχωρήσει σε οκτώ αλλαγές, με τον ρυθμό της ομάδας του να πέφτει σταδιακά στη συνέχεια και τη Βέστερλο να το εκμεταλλεύεται. Συγκεκριμένα οι Βέλγοι είχαν δοκάρι στο 68′ με τον Μόλεμπερχς, ενώ σκόραραν στο 82′ με άπιαστη κεφαλιά του Γκανβουλά και στο 90′ με τον Ντε Κουέγιαρ μετά από λάθος του Ντουρμάζ.

Ολυμπιακός: Καπίνο (46’ Χουτεσιώτης), Φιγκέιρας (63’ Βούρος), Μποτία (46’ Ντε λα Μπέγια), Ντα Κόστα (63’ Μιλιβόγεβιτς), Μαζουακού (63’ Τσιμίκας), Κασάμι (63’ Καμπιάσο), Ζντιέλαρ (63’ Μπουχαλάκης), Ανδρούτσος (63’ Φορτούνης), Μανθάτης (63’ Ντουρμάζ), Σεμπά (63’ Πάρντο), Πουλίδο (46’ Ιντέγε)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics