Breaking News
14 Ιουλίου 2016

Στο πιο δυνατό τεστ που έδωσε ως τώρα σε φιλικά προετοιμασίας και το οποίο πραγματοποιήθηκε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» στην Πόλη, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τη Φενέρμπαχτσε.

Οι «πράσινοι» πάντως ήταν σαφέστατα βελτιωμένοι σε σχέση με τις έως τώρα εμφανίσεις τους με τον Λεντέσμα να έχει αρκετές καλές στιγμές και τον Ιμπάρμπο να είναι δραστήριος.

Ωστόσο αρκετά ήταν τα αμυντικά προβλήματα για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Τούρκοι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, με σκόρερ Εμενίκε, σε ένα γκολ που φέρει ευθύνη και ο Λουκ Στιλ. Παναθηναϊκός ισορρόπησε.

Βελτιώνοντας την μεσοαμυντική του λειτουργία ο Παναθηναϊκός δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην Φενέρ που ως τότε έδειχνε κυρίαρχη. Μάλιστα ισοφάρισε στο 22′ με τον
Το «τριφύλλι» άγγιξε το γκολ και στο 28′ όπου ο Μπεργκ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα, ενώ γενικότερα έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Περέιρα): Φαμπιάνο (25′ Τασκιράν), Χακάν Τσιν Εμρέ, Κιερ (76′ Κανέιρ), Νοϊστέντερ (86′ Τσιλμπάσι), Οζάν Τουφάν (86′ Πολάτ), Σενέρ Εζμπαϊρακλί (46′ Σόουζα), Καλντιρίμ (76′ Τσιβελέκ), Σαλίχ Ουτσάν (46′ Αλμπέρτ Ποτού), Σαεσού (46′ Φαν Ντερ Βιλ), Εμενίκε (68′ Στοχ), Φερναντάο (81′ Κουτάν).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στρματσόνι): Στιλ, Mέστο (81′ Ρέις), Mολέδο, Iβάνοφ, Xουλτ (84′ Νάνο), Kουτρουμπή (73′ Βιγιαφάνιες), Zέκα, Λουντ (64′ Μπουμάλ), Λεντέσμα (77′ Κλωναρίδης), Iμπάρμπο (87′ Π. Βλαχοδήμος), Mπέργκ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics