Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2016

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ τοποθετήθηκε καυστικά για τα δημοσιεύματα περί προσφυγής Ενώσεων Μελών της Ομοσπονδίας στο Διαιτητικό Δικαστήριο για μη ορισμό εκλογικής επιτροπής.

Αναλυτικά:

Σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή όσα δημοσιεύονται από ηλεκτρονικά ΜΜΕ περί προσφυγής Ενώσεων Μελών της ΕΠΟ στο Διαιτητικό Δικαστήριο για μη ορισμό εκλογικής επιτροπής ενόψει των αρχαιρεσιών της 1ης Οκτωβρίου, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα παρακάτω.
«Όταν μετράς και ξαναμετράς και ξαναμαναμετράς τα κουκιά και δεν σου βγαίνουν ούτε αν ήταν… πληθωριστικά, τότε δεν αποκλείεται να προσφύγεις ενώπιον του Σύμπαντος γιατί οι πλανήτες περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό τους ή ο ήλιος σε πείσμα όσων θέλεις εξακολουθεί να βγαίνει από την ανατολή. Το γαρ πολύ της θλίψεως…».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics